Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako još niste čuli za bend 'Embassy 516', sada je pravo vrijeme!


Bend postoji već pet godina, a sada su napokon i potpisali diskografski ugovor i njihov album 'Surveillance Of The Environment' u prodaju će se naći 16. svibnja.

Vezani članci Olivia de Havilland Život joj je obilježilo ružno rivalstvo s vlastitom sestrom, a objema je isti muškarac nudio brak Rebel Wilson - 2 Priznala nevjerojatan razlog zašto je imala višak kilograma nakon što je iznenadila vidno vitkijom figurom

Dečki iz benda Tomislav Kličan (bubnjevi), Nikša Sentić (bass gitara), Marjan Žitnik (klavijature), Žarko Dragojević (gitara, vokal) potrudili su se oko cijelog imidža, a MTV Adrija prepoznala je njihov talent u regiji. Da Embassy 516 doista misli ozbiljno potvrđuje i poznati holivudski producent Tom Baker. U vrijeme kada je producirao njihov materijal, radio je i na svjetskom megahitu 'The Girl With The Dragon Tattoo', glazbenih autora Trenta Reznora (Nine Inch Nails) i Atticusa Rossa koji su za prijašnje radove na soundtracku filma 'The Social Network' dobili nagrade Grammy i Oscar.

Inspiracija za album

Na albumu 'Surveillance Of The Environment' naći će se 12 pjesama koje tvore audio – vizualnu cjelinu koja ima uporište u sociološkoj ideji Harolda Lasswella. Riječ je o komunikacijskoj teoriji po kojoj je 'prvi stupanj komunikacije- kontrola i nadzor okruženja u kojem živimo'. Time inspirirali, Emsassy 516 je imenovao je i vlastiti album.

Bend je pobijedio je na natječaju za In Music Festival 2010., a pozornicu su dijelili sa svjetskim velikanima poput: Massive Attack, The Flaming Lips, Ladytron, Broken Social Scene,…
Upoznajte ih i vi! Premijera videospota očekuje se kroz petnaestak dana.