Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ove se godine možemo pohvaliti Missicom i Misterom koji su svoje karijere odlučili izgraditi na promociji zdravog načina života, a pomno iskrojene skandale ostaviti nekom drugom.


'Prije neke dvije i pol godine kad sam imao operaciju koljena u Americi. To je bio taj događaj koji me je drastično promijenio, gdje sam tražio neke nove načine kako da poboljšam svoj život, svoje zdravlje, i to je sve nekako prirodno počelo, dalje sam počeo istraživati i prirodno je došlo do toga da sam sad skoro na 80% sirovoj prehrani i da sam fitnes instruktor', otkrio je aktualni Mister Hrvatske Vanja Grgec.

Vezani članci Obračun bogataša Bivša misica potukla se na ljetovanju: Bogataši se obračunali bez imalo srama, a sve zbog parkinga... Slika nije dostupna Doznajte više: Crossfit prelazi granice boli i ruši rekorde izdržljivosti!

Lijepa Šibenčanka, Katarina Prnjak, lentu najljepše bi osvojila i bez trunke šminke što i preferira u vrućim ljetnim mjesecima.

'Lito je pa onda stvarno nema smisla puno šminke stavljat, baš kad moram našminkat se onda oću al inače rijetko kad. Lipše mi je ovako kad nema nikakvog opterećenja, mirno, opušteno i divota', otkrila je nova Miss Hrvatske Katarina Prnjak.

U laganoj ljetnoj prehrani ali i brćkanju u plićacima uživa i najljepša Hrvatica. Najčešće uživa u rodnom kraju. A daleko od doma u kišovitom Londonu, Katarina će se boriti za titulu najljepše na Svijetu. Pitamo se kakve su joj šanse. U svakom slučaju, Katarina i Vanja se u Londonu planiraju dobro provest a ako padne i koja lenta, eto dodatnog razloga za zabavu.

A što su još otkrili Miss i Mister Hrvatske pogledajte u prilogu In Magazina.