Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što se trudna Lily Allen odlučila za pisanje glazbe za novi britanski mjuzikl Dnevnik Bridget Jones, njezin kolega Elton John izjavio je kako je Lily najbolja britanska glazbena autorica.


Iako je objavila da se povlači iz svijeta glazbe, svi su se nadali da će takva radikalna odluka ipak pasti u vodu. To se i dogodilo jer je Lily Allen (26), kako je izjavio njezin prijatelj i kolega Elton John, zaokupljena poslom. Naime, piše ukupno dvanaest pjesama za najnoviji britanski mjuzikl Dnevnik Bridget Jones.

'Znam da je Lily prava osoba za to. Jako je sretna i glazba joj ispunjava dan. Ne sumnjam u njene sposobnosti, dapače mislim da je Lily najbolja glazbena autorica u Velikoj Britaniji. Ima samo 26 godina, a već je ostvarila ono što neki mogu samo sanjati. Ne može svatko pisati glazbu za mjuzikl, pogotovo netko tako mlad. Divim joj se i drago mi je da je takav talent otkriven‘, ponosno je izjavio Elton John, koji je opčinjen Lily od kada ju je prvi put čuo da pjeva.

Vezani članci Slika nije dostupna Rodit će im i drugo dijete, ali Elton ne želi otkriti njezino ime! Slika nije dostupna Napunili Lisinski, iduća na redu je Arena!

Mjuzikl će uskoro početi s probama, a scenarij je napisala Helen Fielding, inače i autorica istoimene knjige. (VLM)