Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kći monegaške princeze Caroline u posljednje vrijeme javnost intrigira svojim ljubavnim životom.


25-godišnja Charlotte Casiraghi od djetinjstva trenira preponsko jahanje i jako je uspješna u tome. No, njezini uspjesi trenutačno su u sjeni njezinog ljubavnog života.

Vezani članci Ivana Paris Nakon iznenadnog razvoda od bivšeg mistera, jedna od najzgodnijih Hrvatica ponovno ljubi Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: AFP) Svi su mislili da su savršeni zajedno, no iza zatvorenih vrata ona je bila žrtva nasilja

Kako prenosi tjednik Gloria, Charlotte navodno ljubi 15 godina starijeg francuskog glumca marokanskog podrijetla Gada Elmaleha. Ova veza mnoge je iznenadila jer se Charlotte do sada uvijek držala povučeno. Dok se čak i njezina majka u mladosti buntovno upuštala u burne veze, pa i brak sa 17 godina starijim Phillipeom Junotom, Charlotte je živjela mirno.

>> Evo što sve princeze danas rade

Do sada je javnost upoznala samo s dva dečka , a obojica su bili njezini vršnjaci.
I dok su svi pomislili kako će se za Alexa Dellala s kojim je bila četiri godine i udati ona je sve iznenadila te se počela viđati upravo s40-godišnjim Elmalehom.
No lijepa princeza nema previše vremena za romantične izlaske jer se mora posvetiti poslovnim obvezama. Nedavno je postala zaštitno lice modne kuće Gucci.