Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otkad je dramska serija Larin izbor potukla rekorde gledanosti, podjednako zanimljivo kao radnja postalo je i što će na sebe odijenuti pojedini likovi. Otkrivamo vam osobu odgovornu za modni utjecaj Larinog izbora i trendove koje donosi ostatak uzbudljive serije!


Ne događa se svaki dan da neka dramska serija za kostimografa angažira tako utjecajnog i poznatog modnog dizajnera i stilista.
Ipak, kostimografija je drugačija od modnog stajlinga. U seriji je važno da je svaki lik vizualno definiran, a trendove je u toj mjeri moguće pratiti koliko to dopuštaju osobine pojedinog karaktera.
Tako da kostime za likove kupuje od second hand trgovina do couture, dizajneriskih haljina.

Vezani članci Slika nije dostupna Dinko je spavao s Aishom Slika nije dostupna Larin izbor: Abdulah je upetljan u Karmeninu otmicu, Aisha ošamari Dinka

Osobito podložan modnim trendovima je lik Nele kojeg glumi Ecija Ojdanić.
Kada kamere nisu u blizini, Ecija se najradije odjeva u svom stilu koji se bazira na nekoliko osnovnih komada i nije niti blizu onog dokonih bogatašica. Povremeno prelista Vogue i najvažnije joj je da nije odjevena kao sve cure u gradu.
Dosad je kaže uvijek mislila da je gluma ta koja je najvažnija, no nakon iskustva rada s Robertom shvatila je koliko je garderoba bitna u kreaciji projekta. Čak podjednako kao i gluma, zaključuje, jer dobar kostim koji pogodi tvoj karakter samo ti pomogne da budeš još bolji.

Kako će se modna priča Larinog izbora u budućnosti razvijati gledajte i dalje na Novoj tv.