Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pobjednik Šime Sušić i član žirija Radovan Marčić objavili kuharicu 'Masterchef dnevnik pobjednika'.


Osim najboljih recepata svih natjecatelja, zanimljivo izdanje donosi i dodatnih dvadeset Šiminih recepata smišljenih samo za ovu knjigu.

Vezani članci Šime Sušić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Gdje je danas i što radi prvi pobjednik MasterChefa? I dalje kuha, ali je danas posvećen svojoj prvoj ljubavi Slika nije dostupna Ambiciozan Masterchef predstavio svoju prvu kuharicu

'Dnevnik pobjednika' ujedno je i podsjetnik na sve ključne događaje prve sezone Masterchefa. Radovan i Šime u kuharici opisuju tijek popularnog showa opisujući emocije i uspomene koje oku kamere nisu bile vidljive. Tko je bio manje pod stresom i što se sve dešavalo iza kulisa samo su neke tajne koje otkriva ova kuharica.

'Veseli me što ćemo se sada s našim gledateljima s ovom kuharicom prisjetiti sjajnih trenutaka prve sezone Masterchefa, podijeliti s njima neke od najboljih recepata svih natjecatelja, članova žirija, gostiju showa kao i dvadeset novih recepata koje sam pripremio samo za ovu knjigu', izjavio je Šime, prvi hrvatski Masterchef.

Svoju Masterchef kuharicu možete od danas potražiti u svim prodavaonicama Algoritma.