Nakon razgovora s Karmen, Nikša uviđa da se nema čemu nadati kada je Lara u pitanju i odlučuje se na konačni potez.


Iako Lara nikako ne može oprostiti Jakovu sve što je napravio, sve više je sigurna da svoju sreću više ne može naći ni sa svojim suprugom Nikšom.

>> Sad i vi možete slušati svoje omiljene pjesme iz 'Larinog izbora'!

Vezani članci Slika nije dostupna Nikša otkrio policiji gdje se nalaze Dinko i Jakov! Slika nije dostupna Karmen riskirala život zbog Zlatarevih!

Nikša će priopćiti Lari da je zatražio sporazumni razvod braka, a kako će to Lara primiti vidjet ćemo u nastavku koji će se prikazati u nedjelju, 22.travnja.

Kraj jednog braka i početak nove veze

U pozadini raskida braka Lare i Nikše istovremeno se rađa sve veća bliskost između Larine prijateljice Karmen i njenog sada već uskoro bivšeg supruga.

>> Evo zašto je Larin izbor najraskošnija hrvatska serija!

Karmenina vizija će po svemu sudeći uskoro postati stvarnost, jer Nikša shrvan razvodom sve više osjeća veliku bliskost s njom. Karmen će učiniti sve da oraspoloži Nikšu, a u tome će i uspjeti nakon što uz dobru glazbu odlično provedu dan na plaži. Karmen će nakon lijepih zajedničkih trenutaka napokon skupiti hrabrost i izjaviti Nikši svoje osjećaje.

Na plaži će pasti i prvi poljubac, ali i uslijediti strastvena noć pod zvijezdama. Kako će se Nikša nositi s novonastalim emocijama te da li će Karmen uspjeti odagnati njegovu dilemu i zacijeliti sve rane nastale nakon njegova odnosa s Larom, saznat ćemo u popularnoj seriji u srijedu, 25. travnja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.