Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kćer preminulog kralja popa 13-godišnja Paris Jackson, gostovala je u showu Ellen DeGeneres gdje je otkrila neke zanimljivosti iz svog života.


Povod gostovanja mlade Paris bila je njena prva uloga u znanstveno – fantastičnom serijalu 'Lundon's bridge and the Three keys', ali voditeljica je iskoristila priliku da ju pita i neke druge stvari.

Vezani članci Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 3 Strašna eksplozija u centru Pariza: Poginulo troje ljudi, ozlijeđeno 47 Prosvjedi u Parizu (Foto: AFP) - 1 Gore automobili na ulicama Pariza: ''Vlada ne sluša. Revolucija se ne može dogoditi bez nasilja“

Tako je jedna od tema bila nošenje maski. Naime, pokojni Michael Jackson, inzistirao je na nošenju maski jer je svojoj djeci želio omogućiti normalno djetinjstvo. Kao rezultat toga, djeca u školi nisu znala tko je zapravo Paris Jackson, što je njoj omogućilo da se ponaša normalno i neopterećeno.

'Prije mi je to bilo glupo da nosimo maske, ali kasnije sam shvatila koliko je to dobra ideja bila. Tata nas je samo htio zaštiti i to nam je uvijek objašnjavao. To me učinilo sretnom jer sam zaista imala mogućnost biti normalno dijete u školi', ispričala je.

Iako se sa obitelji dogovorila da neće prihvaćati filmske uloge prije svoje 18. godine, ovoj ponudi nije mogla odoljeti. Naime, lik koji bi trebala glumiti gaji veliku ljubav prema ocu. A zbog oca, Paris je i pristala na ulogu. Odkad ga je vidjela u filmu 'Moonwalker' željela je biti poput njega. Kako kaže kad je bila mala, otac bi joj zadao neki scenarij i ona bi glumila.

Na kraju emisije Ellen DeGeneres poklonila je Paris stolac kakve imaju zvijezde na filmskom setu.