Izgleda da je osim uzornog ponašanja, Lindsay Lohan odlučna u namjeri da vrati sjaj svojoj karijeri – novim izgledom.


Glumica je sa mlađom sestrom Ali Lohan bila u kupovini po Los Angelesu, te su brojni fotografi ovjekovječili njezin povratak u crveno/narančastu boju kose, slična onoj koju je imala pri početku karijere.

Vezani članci Slika nije dostupna U prozirnom privlačila pažnju paparazza! Slika nije dostupna Problematična glumica u neobičnoj ulozi!

25 –godišnja zvijezda je i modnu kombinaciju 'složila' s kosom, pa je imala smeđe cipele s potpeticom, ali i majicu i jaknu sličnih nijansi poput kose.

>> Lice ove zvijezde otečeno do neprepoznatljivosti!

Ova nekada divlja glumica, koja je često imala problema sa zakonom, tvrdi da je nova osoba koja više ne osjeća radost u izlascima i divljanju.

'Još uvijek prolazim kroz razdoblje dokazivanja samoj sebi. Znam da ću svojim djelima to morati sada i dokazati, ali takvo ponašanje više doista nije dio mog života. Zadnji sam put bila vani s prijateljem prije nekoliko mjeseci i nisam se osjećala dobro. Ne nalazim više nikakvo veselje u izlascima. Postala sam kućni tip', kazala je Lindsay u talk-showu Saturday Night Live,

Što se vama više sviđa, Lindsay kao divlja plavuša ili kao mirna crvenokosa?