Čini se kako bi još jedan princ mogao stati pred oltar.


Kako prenosi tjednik Gloria potencijalne 'udavače' rastužiti će vijest da se sin monegaške princeze Caroline, Andrea Casiraghi zaručio. I to za bogatu nasljednicu Tatianu Santo Domingo, markantnu Kolumbijku iz jedne od najbogatijih južnoameričkih obitelji.

Vezani članci Ivica Zubac i Kristina Prišč (Foto: Facebook) Vjenčanje desetljeća u Mostaru: On je imao 18, ona 23 kad su se zaljubili, a danas žive američki san James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom

Iako Andrea zapravo nema kraljevske krvi jer je njegov otac pučanin Andrea će zasigurno imati kraljevsko vjenčanje . On je naime, ako njegov ujak, knez Albert ne bude imao zakonitih potomaka drugi u redu za monegaško prijestolje.

>> Ona je dostojna titule Princeza!

Andrea i Tatiana u vezi su već sedam godina, a upoznala ih je njegova sestra Charlotte. Cure su pohađale istu školu stranih jezika u Parizu, družile su se na glamuroznim partyjima i odlazile na konjske utrke. No Tatiana nije samo razmažena bogatašica. Njezin djed bogatstvo je zaradio na pivu ali Tatiana je svoj put našla u modi. Osnivačica je modnog brenda Muzungu Sisters. Njezina moda bazirana je na etno utjecajima, a potiče i proizvodnju u lokalnim zajednicama uglavnom u Južnoj Americi. Mladi par često posjećuje i mnoga društvena događanja na veliku radost njegove majke princeze Caroline, kojoj se mlada Tatiana veoma sviđa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.