Čini se kako bi još jedan princ mogao stati pred oltar.


Kako prenosi tjednik Gloria potencijalne 'udavače' rastužiti će vijest da se sin monegaške princeze Caroline, Andrea Casiraghi zaručio. I to za bogatu nasljednicu Tatianu Santo Domingo, markantnu Kolumbijku iz jedne od najbogatijih južnoameričkih obitelji.

Vezani članci Andrea Casiraghi Zbog ludih tuluma dugo je punio naslovnice tabloida, a oca je izgubio u stravičnoj nesreći Princeza Charlene od Monaka Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

Iako Andrea zapravo nema kraljevske krvi jer je njegov otac pučanin Andrea će zasigurno imati kraljevsko vjenčanje . On je naime, ako njegov ujak, knez Albert ne bude imao zakonitih potomaka drugi u redu za monegaško prijestolje.

>> Ona je dostojna titule Princeza!

Andrea i Tatiana u vezi su već sedam godina, a upoznala ih je njegova sestra Charlotte. Cure su pohađale istu školu stranih jezika u Parizu, družile su se na glamuroznim partyjima i odlazile na konjske utrke. No Tatiana nije samo razmažena bogatašica. Njezin djed bogatstvo je zaradio na pivu ali Tatiana je svoj put našla u modi. Osnivačica je modnog brenda Muzungu Sisters. Njezina moda bazirana je na etno utjecajima, a potiče i proizvodnju u lokalnim zajednicama uglavnom u Južnoj Americi. Mladi par često posjećuje i mnoga društvena događanja na veliku radost njegove majke princeze Caroline, kojoj se mlada Tatiana veoma sviđa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.