Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na žalost, hrvatske obožavateljice svog idola neće imati priliku vidjeti uživo na Britneynu koncertu u Zagrebu 1. listopada jer će se mladi zavodnik 29-godišnjoj glazbenici pridružiti tek 15 dana kasnije.


Kao dječak Joe Jonas lijepio je postere Britney Spears na zidu svoje dječje sobe, a sad će zapjevati s njom na pozornici! Pop princeza odlučila je pozvati najstarijeg od trojice braća koja čine glazbeni sastav Jonas Brothers da joj se pridruži na turneji 'Femme Fatale'. Joe će s Britney pjevati na jednom koncertu u sklopu američkog dijela turneje te na čak deset u Europi.

Vezani članci Slika nije dostupna Pop princeza u krizi?! Slika nije dostupna Britney Spears pripremila poslasticu za fanove!

'Ovo je ostvarenje sna. Ona je prva pjevačica čiji sam poster imao na zidu i njen album bio je prvi CD koji sam kupio. Čudno mi je kad pomislim da ću nastupati s njom', uzbuđen je 21-godišnjak. Na žalost, hrvatske obožavateljice svog idola neće imati priliku vidjeti uživo na Britneynu koncertu u Zagrebu 1. listopada jer će se mladi zavodnik 29-godišnjoj glazbenici pridružiti tek 15 dana kasnije.

S Britney će pjevati u Švedskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj, Irskoj i Velikoj Britaniji. Jonas i Spears upoznali su se prije nekoliko godina na dodjeli glazbenih nagrada, a za pjevačicu koja je poput njega svjetsku slavu doživjela u tinejdžerskim godinama, kaže da je vrlo draga.

Zgodni Joe je uspio šarmirati i osam godina stariju kolegicu, a na njegovu popisu djevojaka s kojima je ljubovao nalaze se Taylor Swift, Demi Lovato i Ashley Green. Turneju s Britney Spears iskoristit će za promociju svog solo albuma 'Fastlife'. (Agencija VLM)