Filmski studiji troše milijune dolara kako bi snimili što bolji film, no ponekad im se znaju potkrasti i poneke greške. Jeste li ih primijetili i vi? Pogledajte opet!


Hollywoodski blockbusteri prepuni su grešaka, a Internet portal Moviemistakes sastavio je listu najboljih filmskih grešaka.

Vezani članci Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 Tko ga ne bi volio? Ima milijune, a vozi se vlakom, druži se s beskućnicima i ne živi u velebnoj vili Johnny Depp Pet najboljih filmova Johnnyja Deppa: Snalazi se u svim ulogama, a ovima je oduševio čitav svijet

U 'Piratima s Kariba' snimateljima se potkrala dosta uobičajena pogreška. Naime, u kadru dok se Jack nalazi na brodu s drugim piratima, u pozadini vidimo člana snimateljske ekipe.

Ni romantična drama 'P.S. Volim te' nije pošteđena grešaka. U sceni u kojoj se lik Garya nalazi na pozornici pub, prvo ga vidimo kako u ruci drži čašu a zatim u slijedećem kadru čaše više nema.

U prvoj sceni 'Spidermana' u Peterovoj sobi vidimo limenku soka pored kreveta, da bi u slijedećem trenutku ona netragom nestala.

Obožavatelji 'Sumrak' sage su u jednoj od scena mogli primijetiti kako glavni lik vampir Edward Cullen ne svjetluca na suncu iako je to jedno od njegovih najvažnijih obilježja.

'Matrix' također ima puno pogrešaka. Jedna od grešaka vidimo kada se prikazuje lik Morpheusa. U prvoj sceni njegove su naočale tamne, a u slijedećoj se vidi kako reflektiraju svjetlost.

Jeste li i vi primijetili te greške?