Na nedavnoj internetskoj anketi upravo je njihov poljubac osvojio titulu najseksi filmskoga trenutka.


U jednoj internetskoj anketi nagrada za najseksi filmski poljubac pripala je mladoj Mili Kunis i Natalie Portman kako prenosi The Sun. Rijetko tko je ostao ravnodušan kada su se ove dvije hollywoodske ljepotice strastveno poljubile u filmu 'Black Swan'.

Vezani članci Ashton Kutcher i Mila Kunis Ashton Kutcher bio je uvjeren da njegova Mila gleda pornofilmove, a ona samo nije odoljela trenutnom velikom hitu! Natalie Portman Studirala je s Markom Zuckerbergom i na Instagramu ju prati 7 milijuna ljudi, ali za Facebook ne želi ni čuti

Natalie Portman izjavila je kako joj je bilo odglumiti tu vruću scenu i kako je to ona doživjela.

>> Išle su tako daleko da su zbog uloge ugrozile zdravlje

'Nas dvije smo i privatno jako dobre prijateljice, zbog toga je bilo malo čudno ali u jednu ruku možda i lakše' dodala je Natalie koja je upravo za ovu ulogu ponijela prestižnoga Oscara.

Na listi ostalih seksi trenutaka našao se poljubac Halle Berry i Billy Boba Thorntona, Salme Hayek i Antonia Banderasa te vruća scena između Neve Campbell i Denise Richards.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.