Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Subotnjoj špici na +20 na splitskoj rivi nisu odoljela ni mnoga poznata lica. Doris Pinčić, Robert Pauletić, Ivan Huljić, Ana Gruica i brojni drugi otkrili su mu zanimljive novosti, stoga nipošto ne propustite minute koje slijede.


Sunce i iznadprosječne temperature za ovo doba godine, izmamile su Splićane i njihove goste na subotnju špicu. Među sretnicima, koji su uspjeli uhvatiti slobodan stol za ispijanje kavice na rivi, bila je i glavna zvijezda 'Larinog izbora', koja se s kolegama sa seta udomaćila u gradu pod Marjanom.
'Jako nam prilaze i jako smo iznenađeni jer ono, koliko poznajem mentalitet Splićana, kažu da su užasno zahtjevni. Nas toliko prihvaćaju da nam je neugodno. Imamo mjesta u gradu, samo dođite, samo budite tu. Već nas svi pozdravljaju, imamo svoje ljude po gradu', kaže zvijezda Larinog izbora, Doris Pinčić.

Vezani članci Policija, ilustracija Drama u Splitu: U zrak iz vatrenog oružja ispalio više metaka, a zatim pobjegao na motociklu Gradonačelnik Splita Ivica Puljak Puljak: "Suspendirane dvije uhićene djelatnice Grada Splita, postupamo po zakonu"

Peti put tata uskoro će postati Robert Pauletić, čija će supruga Mia roditi za manje od mjesec dana. Peto dijete bit će najljepši blagdanski poklon poznatom enigmatu i putopiscu, koji ima pune ruke posla.

'Sprema se drugo izdanje moje knjige 'Led' zato što je prvo izdanje kompletno rasprodano u cijeloj Hrvatskoj, nema više nijednog primjerka u knjižarama pa sam na zahtjev kupaca i samih knjižara odlučio napravit drugo izdanje. A to nije jedini projekt na kojem radim, pišem knjigu pod radnim naslovom 'Bolje why nego vlaj' o poznatom slučaju širenja kaj slenga u crtanim filmovima', kaže Robert.

Rijetku slobodnu subotu iskoristio je i mladi Ivan Huljić, koji je s grupom Magazin upravo snimio novi hit iz radionice svojih roditelja, zanimljiva naslova 'Luzer'.

Iako nas samo mjesec dana dijeli od Božića, splitska špica zahvaljujući lijepom vremenu izgleda kao u proljeće. Studeni u Splitu najbolje je opisala omiljena Doris:
'Ja volim Zagreb, ali u Splitu nam je raj, raj doslovno'