Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kladimo se da nam ne vjerujete ali tvrdimo vam da i opasni medvjedi, odnosno hokejaši Medveščaka nose - haltere. Mislite da se šalimo?


Donosimo vam eskluzivne snimke iz legendarne svlačionice najpopularnijeg kluba u Hrvatskoj. Medvjeđi brlog već se na predsezonskim treninzima priprema za nove utakmice, a na treninzima se proliju litre znoja!

Vezani članci Sanja Doležal - 1 Slavne Hrvatice se prisjetile odjevnih komada uz koje ih vežu posebne emocije: "Dosta smo se naplakale" Miroslav Ćiro Blažević - 3 Ćiro Blažević otvoreno o ženama nogometaša: "Njoj pametnoj najvažnije je koliko para ima"

Kako smo bili na licu mjesta, hokejaši su nam otkrili kako i oni nose hatlere! 'Ovo drži čarape, a tu je štitnik za najosjetljivije mjesto', pokazao nam je Nathan Perkovich, novo pojačanje zagrebačkih hokejaša.

>> Kći legendarnog hokejaša u novim provokativnim pozama!

26-godišnji igrači iz Michigana ima diplomu iz ekonomije, radi posao koji voli i ima ličke korijene – zato je i prihvatio ponudu Medveščaka. Za njim je stigla i njegova dugogodišnja djevojka, a i Zagreb im se jako sviđa.

Što je još otkrio o sebi, pogledajte u prilogu In Magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook