Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za odličnu jazz atmosferu bili su zaduženi Rus Oleg Kireyev koji je briljirao na saksofonu, te Amerikanka Sharon Clark koja je oduševila svojim glasovnim mogućnostima. Glumica Leona Paraminski nije propustila ovu priliku!


Zagreb je sinoć bio mjesto jedinstvenog jazz i blues spektakla. Mnogi ljubitelji žanra nisu propustili priliku poslušati vrhunske izvođače uživo. Među njima je i glumica Leona Paraminski. 'Jako volim jazz. Mene to opušta, Tin je zaslužan za glazbu', priznaje.

Vezani članci Bolnički krevet Prvi oboljeli od koronavirusa: "Više nemam temperaturu. Zapravo, cijelo vrijeme sam se osjećao prilično dobro" Naplata parkiranja u Zagrebu, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Milan Bandić ponovno želi uvesti naplatu parkiranja u cijelom Zagrebu, HSLS pozvao stranke da se usprotive

Iako je kao mlađa puno više izlazila na koncert, Leona nam je priznala svoj problemčić. 'Nakon nekog vremena sam prestala ići na koncerte zato što imam smetnje u glavi. Imam problema s desnim uhom i jako me smeta kada je nešto jako glasno, postanem užasno živčana', kaže Leona.

>> Gosti iz Amerike i Rusije osigurali jazz spektakl u Zagrebu

Što se tiče njene omiljene pjesme, lijepa glumica kaže kako se one mijenjaju kroz godine jer je ona 'čovjek u fazama'. Ipak, postoji pjesma koja ju je uvijek pratila u životu- to je pjesma Franka Sinatre 'My Way'. 'Znam da zvuči glupo, no ja sam na tu pjesmu gotova. To mi je evergreen', priznaje.