Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na veliko iznenađenje, prva od Feminnemki koja je krenula u solo karijeru je Nika Antolos.


Najmlađa članica nekadašnje grupe Feminnem, Nika Antolos sinoć je premijerno predstavila svoj prvi solo singl 'Vječno za ljubav', gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju.

Vezani članci Paris Jackson Ona je kći preminulog kralja popa, teška je 100 milijuna dolara i svim silama želi biti manekenka Nika Antolos (Foto: Instagram) Poslije života u Rusiji naša pjevačica vratila se u Hrvatsku, piše poeziju i uživa s kćeri

'I sebe sam iznenadila kako je brzo gotov singl, ali pjesma mi je legla od prve i napravili smo to u rekordnom roku', rekla je mlada pjevačica, koja će solo karijeru graditi na temeljima r'n'b glazbe. 'Volim taj stil od malih nogu, a i najjače balade su upravo one koje imaju beat. Fali nam malo takve scene u Hrvatskoj', kazala je dobro raspoložena Nika najavljujući uskoro i snimanje spota.

Iako su mnogi očekivali da je trenutno u Rusiji, Nika i dalje živi u Hrvatskoj no uskoro će se nakratko preseliti u Moskvu. Ipak, tamo će biti tek mjesec dana, dok će u Rijeci i Zagrebu i dalje provoditi veći dio svog vremena. Nika ima ambicije ostvariti karijeru i izvan granica Lijepe naše, stoga će pjesmu snimiti na engleskom, a moguće i na ruskom jeziku.

>> Feminnem: Razilazimo se!

'Nisam vješta u skrivanju i laganju, iako bi možda nekad bilo lakše da jesam', odgovorila je Nika slušatelju na pitanje je li onakva kakvu je znamo iz medija. Osvrnula se i na tračeve koji su pratili raspad grupe. 'Nisam na to obraćala pažnju. Pričalo se da se sve zapravo događa zbog mene. Naravno da te takve priče bocnu, jer svi smo od krvi i mesa, ali odlučila sam ih ignorirati. Uvijek će se pričati ima li za to razloga ili ne', rekla je bivša Feminnemka.

Na sceni će se kao solo pjevačica predstaviti pod imenom Nika Antolos. 'Nisam Beyonce da mi piše samo ime', rekla je Nika priznavši da je ona baš kako i govori naslov njenog prvog singla – vječno za ljubav.