Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Doma TV počinje prikazivati novu hit seriju 'Besramnici' (Shamelless) od 07.kolovoza.


Serija s obiljem crnog humora u kojoj nije ipak sve tako crno i tmurno.

Vezani članci Slika nije dostupna Stvarni 'Besramnik': Ima 22 djece s 11 žena, 33 osude, ne radi... Slika nije dostupna Ne zovu je uzalud 'besramna' - pokazala svoju drugu stranu!

Serija originalnog naziva 'Shameless' je adaptacija britanske verzije serije o obitelji Gallagher koja je živjela u Manchesteru. Američki Gallagherovi pak žive u Chicagu, a naslovnu ulogu oca alkoholičara preuzeo je glumac William H. Macy.

O RADNJI:

Frank Gallagher (William H. Macy) je glava radničke obitelji, te otac šestero pametne, duhovite i samostalne djece kojima bi bez njega zapravo bilo…bolje. Iz Frankove perspektive, na koju uvelike utječe i alkohol, briga o djeci je njemu samo smetnja u pohodima po barovima i pijankama diljem Chicaga. Frank stoga 'roditeljstvo' prepušta svojoj najstarijoj kćeri Fioni (Emmy Rossum) koja na sebe preuzima ulogu oba roditelja.

Kao takva ona se pobrine da njena braća i sestre redovito obavljaju svoje obaveze, održavaju kuću čistom, hrane mačku i rade zajedno s njom sve kućanske poslove. Oni rade sve zajedno međusobno si pomažući kako bi preživjeli.

>> Ovo je najtraženija serija na internetu!

Od 07.kolovoza na Internet servisu OYO korisnici mogu pratiti ovu seriju besplatno uz prethodnu registraciju, a dostupna je sedam dana od emitiranja na Doma TV-u.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.