Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šuškanja o odnosu članova kraljevske obitelji prate se u stopu. Posebno ako se radi o brojnim naklapanjima o ljubavnoj vezi između brata princa Williama i sestre Kate Middleton. Princ Harry konačno je progovorio o odnosu s neodoljivom Pippom.


Iako to svi priželjkuju, čini se da je ljubavna veza između Pippe i Harryja demantirana i prije negoli je počela! Britanski novinari uhvatili su Harryja u društvu sestrični Eugenie i Beatrice na koncertu grupe The Killers u Londonu. Okupljenim je novinarima otkrio pravu istinu.
'Ne viđam se ni sa kim, pa ni s Pippom. Sto posto sam slobodan čovjek. Previše radim u zadnje vrijeme, pa su mi gledanje televizije i viđanje s nekim zadnje stvari na listi', tada je izjavio Harry.
Mladi princ je nedavno i prekinuo dugogodišnju vezu s Chelsy Davy. Izgleda da će princ ljetni odmor na Sjeveru Afrike provesti sam.
 

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry dobili kćer, ime koju su za nju odabrali stvarno je posebno: "Blagoslovljeni smo njezinim dolaskom"