Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pogledajte kako je poznati voditelj Dalibor Petko uspio iznenaditi prelijepu pjevačicu izuzetnog glasa - Franku Batelić.


Šetajući ruku pod ruku s našom prelijepom pjevačicom Frankom Batelić, voditelj Dalibor Petko je odmah ustvrdio da se sigurno svaki muškarac koji se nađe u njezinom društvu osjeća kao 'frajer' te ju je pitao da li se sjeća perioda kada su mediji svakog pripadnika koji bi se našao u njezinom društvu proglašavali njezinim dečkom.

Vezani članci Franka Batelić Franka Batelić objavila rijetku snimku sina Viktora, za to je imala poseban razlog: "Kako je to moguće?'' Slika nije dostupna Nikako ne propustite San Sustipanske noći!

'Da, naravno da se sjećam. Jednom su čak za mog bratića tvrdili da mi je dečko', kazala mu je Franka, te je nadodala da je paparazzi ponekad znaju stvarno gnjaviti, a posebno su bili neugodni dok se odmarala na Hvaru.

Franka se zatim osvrnula na svoj odlazak u SAD, te je ustvrdila da je u Ameriku otišla isključivo zbog studiranja, a od novih stvari koje je tamo naučila, između ostalog se našlo i – repanje!

Petka je zanimalo da li Franka zna pjevati narodnjake, na što je ona otkrila da zna samo jednu folk pjesmu, 'Mini suknju' Nedeljka Bajić Baje. Nakon razgovora s njezinim producentom Borisom Đurđevićem, koji je za nju imao samo riječi hvale, Petko je za Franku pripremio posebno iznenađenje.

Naime, kako Franka jako voli pjesmu 'Krug u žitu' koju izvodi Massimo Savić, naš voditelj je organizirao susret s našim poznatim pjevačem, te je tako Franka dobila priliku da zapjeva svoju omiljenu pjesmu s Massimom, koji je odmah iskoristio priliku da je pozove na svoj koncert koji će održati na Valentinovo. Više u prilogu IN magazina!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju