Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je parodija za spot Brad Pitt izazvala reakcije diljem lijepe naše, mi smo odlučiti nazvati Anamariju Asanović i vidjeti kako su ona i njeni prijatelji uopće došli na tu ideju!


'Mi uopće nismo očekivali takav boom! Mi smo prvenstveno napravili taj spot kao zezanciju!', rekla nam je Anamarija Asanović koja se trenutno odmara na Hvaru. 'To je bio naš poklon Severini! Jedva smo čekali da izađe njen spot. Bili smo nestrpljivi, pa smo odlučili napraviti svoj vlastiti!', rekla je Anamarija.

Vezani članci Severina - 2 Seve priuštila obožavateljima spektakularan prizor, poručili joj da je kao vino, a neki su se domišljato našalili Igor Kojić - 1 Dok Seve odmara u tropskom raju, njezin muž Igor uživa u potpuno drukčijim stvarima sa svojim društvom

Mlada dizajnerica i njeni prijatelji odlično su se zabavili, no nisu ni bili svjesni moći interneta, tako da sad i mnogi drugi uživaju u njihov izvedbi 'Brad Pitta'. Čak je i sama Severina vidjela spot! 'Svidio joj se! Rekla nam je da smo baš lipi i da je jako zabavno!', kaže nam Anamarija.

Svidjela se vama njihova obrada ili ne, Anamarija naglašava da su oni to napravili 'iz svog gušta'. No nesumnjivo je to da je nastali video odlične kvalitete i potpuno osmišljenog scenarija.

Tko zna, možda nas Anamarija i njeni prijatelji iznenade s još nekom obradom. Za sada uživajte u 'Noćnom klubu'!