Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lijepa pjevačica priredila je za svoje obožavatelje pravo iznenađenje.


Nina Badić je objavila englesku verziju pjesme 'Nek ti bude kao meni'.

Vezani članci Slika nije dostupna Severina o 'Ostavljenoj': 'Napisala sam je dok sam bila trudna' Slika nije dostupna Objavio pjesmu na Vladinom Facebooku pa 'zaradio' preko 15.000 lajkova

'Ludilo je, vidjet' ćete', napisala je Nina prije objavljivanja pjesme na Facebooku, očito veoma ponosna na nju. Je li pjesma zaista 'ludilo' procijenite sami nakon što je poslušate ovdje.

Pjevačica je posljednjih dana veoma aktivna na društvenim mrežama. Tako je prije nekoliko dana također putem Facebooka obožavateljima predstavila nikad objavljenu verziju spota za pjesmu 'Da se opet tebi vratim', ovog puta u režiji Vanje Vascaraca.

>> Nikad objavljeni kadrovi Ivaniševića i Nine!

Nina očito pazi na svoje obožavatelje, kao i na to bude uvijek aktualna i prezentira im neke novosti pa čak i dok je na ljetnom odmoru. A nakon njega naša pjevačica ima pune ruke posla. Već će 10. kolovoza zabavljati svoje obožavatelje u zadarskom klubu Arsenal.

Počinje s pripremama i za veliku turneju koja počinje koncertom 19. listopada u zagrebačkom Domu Sportova. Nakon Zagreba, nastupat će u Beogradskoj Areni 26. listopada, a uskoro će objaviti i ostale datume i destinacije.

Ovdje poslušajte hrvatsku verziju pjesme 'Nek ti bude kao meni'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.