Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ove sezone Cro a Porter nam predstavlja projekt 'Duality'. Samo na Dnevnik.hr-u pogledajte što su nam dizajneri pripremili za iduću sezonu.


Mnoge modne zaljubljenice jedva su dočekale proljetne dane s kojima su došle i nove modne revije. Nakon trodnevnog Fashion.hr, slijede nove kolekcije Cro a Portera.

19. po redu Cro A Porter održava se od 21. do 24. ožujka na dvije lokacije. Na našem portalu sve revije moći ćete pratiti UŽIVO!

Prvi dan održao se u Laubi gdje su predstavljene  revije alternativnih modnih dizajnera, dok je drugi dan rezerviran za izložbu kolekcija i druženje s dizajnerima. Svoju novu avangardnu kolekciju predstavile su  XD Xenia Design, Jelena Aleksić, Dioralop, Madame Demode i Tamara Bombardelli, Tomislav Bahorić i Etna Maar.

Cro A Porter će ove sezone pokušati razjasniti sveprisutni trend u modi - koji su to odjevni predmeti koji zaslužuju status muzejskog eksponata, a koje kreacije služe komercijalnoj i svakodnevnoj upotrebi, tko su dizajneri, a tko umjetnici i gdje je uopće granica između mode i umjetnosti.

>> Hrvatice će iduće sezone biti jako zavodljive

Sljedeći dani, 22., 23. i 24. ožujka rezervirani su za revije u Zaprešiću. Svoje nove kolekcije predstavit će Anamarija Asanović, MAK by TEO Perić, ELFS, Madame Demode, Etna Maar, XD Xenia Design, Tomislav Bahorić, Matija Vuica, Linea Exclusive, Zigman, Jasmina Arnautović, Borna Rajić, Monika Sablić, Zoran Aragović, Sonja Lamut,...

'Od samih početaka Cro A Portera pa do danas misao i vizija uvijek je bila ista, ponuditi najveći standard mode i presjek onog najboljeg na domaćoj modnoj sceni. Svake sezone bavimo se novim modnim istraživanjem i evolviramo u svakom pogledu, kreativnom i produkcijskom. Moda kao pojava i svakodnevna nužnost uvijek je temeljna okosnica i pokretač svake vizije i upravo stoga je njena transformacija neiscrpna. Cilj je uvijek isti, izazvati emociju, izazvati reakciju, te ponuditi modnoj kritici i publici vrhunski modni doživljaj!', objasnio je Viktor Drago.

RASPORED MODNIH REVIJA CRO A PORTER

24.03. MODNE REVIJE, Zaprešić, 20h

Ivan Ledenko

Teo P. MAK

Luka

Linea Exclusive

Hippy Garden

Zigman