Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Aktualni mister Hrvatske Vanja Grgec mogući je kandidat za odlazak na svjetski izbor ljepote.


Kako se priprema za natjecanje i koga ljubi zgodni Zagrepčanin te što je sve za njega spremna učiniti njegova djevojka otkrio je novinarima In Magazina.

Vezani članci Policija na mjestu očevida u Sopotu Dan prije nego što su je našli mrtvu, obitelj djevojke preminule u Novom Zagrebu bila je na policiji. Baka tvrdi: "Nisu ništa napravili" Zastave spuštene na pola koplja na srednjoj školi koju je pohađala ubijena učenica - 2 Mali Lošinj subotu i nedjelju proglasio danima žalosti, zastave se spuštaju na pola koplja, a na javnim mjestima neće biti kulturnih ili zabavnih događaja

Izbor za mistera svijeta više se ne održava svake godine. Tako ćemo za ovogodišnji izbor najljepšeg muškarca svijeta, predstavnika Hrvatske birati između prošlogodišnjeg - Radovana Stošića, aktualnog Vanje i onog koji će tek biti izabran u lipnju. No, bez obzira na konkurenciju, aktualni mister siguran je u svoj uspjeh:

'Vidjet ćemo kako će se odigrati situacija, ali poprilično sam samouvjeren da ću ja ići. Ja kao sportaš, netko tko je kompetitivan, ne idem da se natječem, nego da pobijedim.', rekao je Vanja.

>> 20 domaćih ljepotica u borbi za titulu najljepše!

Još donedavno medijske stupce tresla je priča o mukama missice Katarine Prnjak, koja se s izbora u Londonu vratila i s više nego šokantnom pričom o direkciji hrvatskog izbora. Ako o tome pitate Vanju, čini se da ni s njim, direkcija ne njeguje odnos:

'Nisam baš u nekom kontaktu s organizacijom. U dobrim smo odnosima ali nemamo nekih previše dotičnih točaka niti komunikacije. Nisu mi ništa previše priskrbili, nisam to ni očekivao da mi daju.', ispričao je.

>> Drama u bolnici: Miss V. Britanije smršavjela do neprepoznatljivosti!

Situaciju je ozbiljno shvatila i njegova djevojka Matea, studentica ekonomije koja ga vjerno prati i pruža mu bezuvjetnu podršku:

'Što god on odlučio, ako je u granicama normale, da nije pretjerano, ja sam uz njega.', rekla je Matea.

Vanja i Matea u vezi su četiri godine, a od tog su čak tri, dok je Vanja bio na studiju u Americi, vezu održavali na daljinu. Od kad je postao mister život mu se priznaje promijenio:

'To da su se oba spola počela interesirat za mene, to definitivno.', izjavio je aktualni Mister.

No Matea se ne brine, kaže da će se svatko tko pogleda njenog dečka obračunati s njom, bilo da se radi o djevojkama ili dečkima.