Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nevolja nikad ne dolazi sama pa tako Arnold Schwarzenegger, uz brakorazvodnu parnicu, ovih se dana brine i o teško ozlijeđenom sinu Christopheru koji je surfajući u Malibuu zadobio višestruke prijelome i nagnječenje pluća.


Trinaestogodišnjak je tjedan dana proveo na intenzivnoj njezi, a njegovi roditelji zbog nesreće su međusobne nesuglasice stavili na stranu.

Vezani članci Arnold Schwarzenegger Akcijski junak i u 73. godini u vrhunskoj formi: Pokazao vježbe koje radi cijeli život, a svatko ih može odraditi kod kuće Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Iako ima poznate roditelje, zvijezda je postala tek kad se zaručila za ovog ljepotana

'Ovo je za nas bio vrlo zastrašujući tjedan, a Christopher je okružen s obitelji i prijateljima. On je hrabar dječak i sigurno će se oporaviti', rekli su Arnold (63) i Maria Shriver (55) u zajedničkom priopćenju.

Iako ih je nesreća njihova sina ponovno povezala, par nema namjeru pomiriti se. Schwarzenegger je prije dva dana zamolio sud da odbije Marijin zahtjev da dobiva financijsku naknadu od uskoro bivšeg muža. (Agencija VLM)