Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izgleda da glumac koji je tri puta utjelovio ovog mračnog junaka, neće više biti dijelom Batman filmskog serijala.


37-godišnji Bale je u intervjuu za jedan magazin izjavio da je ovo posljednji put da je nosio masku Batmana.

Vezani članci Robert Pattinson Pattinson se vratio na snimanje novog "Batmana", s drugačijom frizurom i šminkom jedva je prepoznatljiv Batman Cijeli svijet jedva čeka novi film: Kroz kviz provjerite koliko dobro zaista poznajete Batmana

Najnoviji dio filmske trilogije, 'The Dark Knight Rises', je režirao proslavljeni Christopher Nolan, poznat po filmovima poput 'Inception' i 'Mementa'.

Osim što se naveliko šuška da će biti potrebno angažirati novog Batmana, pričalo se podosta i o odnosu Balea prema kolegama s seta. No, ovoga puta sve najbolje. Inače je Bale bio poznat po svojoj nagloj naravi,kada je na snimanju 'Terminatora 4' izgubio živce na direktora fotografije.

Uz Balea, u novom nastavku Batmana glume Tom Hardy, Joseph Gordon Levitt i Anne Hathaway, koja igra ulogu 'Žene mačke', što je stvorilo podijeljene kritike. Mnogi smatraju da Hathaway i nije bio najmudriji odabir za tu ulogu.

Ovog puta Bale je bio iskren o svojoj kolegici: ' Kada je Chris (Nolan) pogledao početno snimanje, odmah se složio da je Anne obavila sjajan posao. Na neki način, i imala je najteži posao. Određen broj ljudi smatra da uloga žene mačke već definirana, zato sam znao da će to biti dosta zahtjevan posao.'

Hoće li se ipak predomisliti i nastaviti ulogu Bruca Waynea, vidjet ćemo kada film stigne u kina!