Izgleda da odnos bivše i sadašnje djevojke pjevača Chrisa Browna - nikako da dođe na zelenu granu.


Štoviše, Rihanna i Karrueche Tran, sadašnja djevojka pjevača putem Twittera iskazuju svoje (ne)simpatije.

Vezani članci Rihanna (Foto: Profimedia) Nakon romantičnog odmora s dečkom milijarderom u Italiji, pjevačica izbacila nogu u New Yorku i bacila u trans Slika nije dostupna Stigao račun: Moraju platiti 16 milijuna dolara?!

Prema pisanju američkih medija, nekoliko puta su se verbalno obračunale, a ovog puta Rihanna je podigla tenzije do usijanja kada je na Twitteru objavila sliku na kojoj je vrećica rižinih keksiju, sunčane naočale i zlatne naušnice.

>> I putem Twittera čezne za novim dečkom!

'Bit ćeš moja k**ko', napisala je ispod slike. Većina je to protumačila kao uvredu na Karreuche, koja je iz Vijetnama, gdje je riža jedna od glavnih prehrambenih namirnica. No, ta rečenica je i dio stiha Rihannine nove pjesme 'Brithday Cake' – čiji je remiks snimila s Chrisom Brownom!

Potom je Karreuche na Facebooku uzvratila: 'Ja sam Angelina, ti si Jennifer. Hajdemo vidjeti gdje je Brad', osvanulo je na njezinom profilu.

>> Nevjerovatno: Chris Brown ukrao mobitel obožavateljici!

'Da nešto razjasnimo, ako u svom imenu i prezimenu imaš Rihanna ili Fenty, veća je šansa da dobiješ milijune na lotu, nego da osvaneš na mojoj listi prijatelja', nadodala je Brownova djevojka. Nakon što je taj status ugledao svjetlo dana, model se oglasio tvrdeći da ona uopće ni nema Facebook profil.

Planetarno popularna Rihanna joj nije ostala dužna. Opet se javila na Twitteru: 'Ja sam vođa, svi ste na nekom s**nju koje slijedite, u ovoj igri mislite da ste neki modeli, to je s**nje..', citirala je pjesmu Lil Kim/Mob Deep's Quiet Storma.
Iako je stih iz pjesme, smatra se da se odnosilo na Karreuche, koja je model.

>> Rihanna zavela voditelja svojim seksi plesom

Izgleda da je ovo prepucavanje putem društvenih mreža tek počelo, a kako će završiti, i što o tome misli 'fatalni' Chris Brown – ako je suditi po razvoju dosadašnje situacije, fanovi će uskoro saznati više!