Mlada i uspješna Jennifer Lawrence do nedavno je uživala u anonimnosti, no sad ju je toliko opteretila slava da razmišlja da se odseli iz Los Angelesa.


U intervjuu za 'W magazin' u kojem je pozirala uz egzotične ptice na neobičnom editorijalu, priznala je da ne želi više živjeti u 'Gradu Anđela' u kojem obitavaju brojne hollywoodske zvijezde, već razmatra brojne mogućnosti i opcije koje joj se nude kao novi dom, pa je, između ostalog, spomenula i Prag. Mladoj glumici koja se proslavila filmom 'Igre gladi' ne sviđa se manjak privatnosti i ne može shvatiti kako njeni kolege glumci uspijevaju živjeti pod povećalom javnosti.

>> 'Ja nikada ne bih, poput nje, prevarila svog dečka'

Vezani članci Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Slavna mršavica probleme s prehranom kasno je priznala, a o braku s 22 godine starijim šarmerom rijetko priča Slika nije dostupna 'Moje dijete odbija hranu'

Jenniferinu popularnost dokazuje i činjenica da joj je ponuđena povišica od 9,5 milijuna dolara kako bi ponovno utjelovila junakinju Katniss Everdeen iz prvog nastavka za koji je dobila vrtoglavih 10 milijuna dolara.

>> Gaji simpatije prema 15 godina starijem

Ono što je oduševilo fanove je njezino uporno zagovaranje kraja trendu mršavica. 'Sasvim sam normalna. Vidite te 12-godišnjakinje i 13-godišnjakinje koje naručuju salate jer misle da moraju biti na dijeti – želim da to prestane', oštro je osudila izgladnjivanje u svrhu ljepote i dodala: 'Sjećam se kad sam imala 13 godina, bilo je cool pretvarati se da imate poremećaj u prehrani zbog glasina da su Lindsay Lohan i Nicole Richie anoreksične. Potpuno ludo! Došla bih doma i rekla mami: nitko ne jede kruh, morala sam dovršiti sve hamburgere!'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook