Nakon što je napravila radikalnu promjenu u imidžu i rekla da se sad napokon osjeća 'kao da je svoja', mediji su napali Miley Cyrus jer se prilikom pojavljivanja u javnosti skrivala od fotografa, pokrivajući rukama novu emo frizuru.


Instantno su krenule primjedbe da je njeno novo samopouzdanje zapravo lažno. Kako bi im pokazala da su u krivu, Miley je objavila cijelu seriju fotografija na Twitteru, gdje se i prvi put pohvalila svojom novom frizurom. Na mnogima od objavljenih fotografija, slikala se bez make-upa uz komentar: 'Ljubav prema samome sebi jača je od svih laskanja'.

>> 'Moja kosa je vezana za moju glavu i sad ide pa-pa'

Vezani članci Slika nije dostupna 'To je jedna od najponižavajućih stvari koje sam napravila u životu!' Slika nije dostupna Opa! U samo 24 sata njezin video je pogledalo gotovo 19 MILIJUNA ljudi!

No, ni ovaj potez nije mogao proći bez komentara da je 'makeover doslovno udario Miley u glavu', a mediji njen učestalo tweetanje i poziranje čak uspoređuju s Kim Kardashian i Paris Hilton.

>> 'Ovo je prestrašno, šalje groznu sliku mladim djevojkama!'

Miley je, očigledno, oduševljena samopouzdanjem zbog novog imidža, ipak malo pretjerala, sad joj još nedostaje samo jedna slika u odrazu kupaonskog ogledala i zaista će moći stati uz bok 'kraljicama društvenih mreža'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.