Još jedna bajkovića kolekcija sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević pod nazivom 'Forget me Not' će vas oduševiti!


S ciljem da ne prođete nezapaženo pobrinuo se modni dvojac Boudoir. Kolekcija u kojoj se svileni elementi isprepliću sa luksuznim aplikacijama, zadovoljit će i najizbirljivije modne sladokusce.

Vezani članci Boudoir Christmas - 2 Bajkovite i ženstvene kreacije superkreativnih sestara neće vas ni ovog puta razočarati Boudoir Boudoir ljepotom veličanstvenih kreacija liječi naše teške misli uzrokovane koronakrizom

Najnovija Boudoir kolekcija, u senzualnoj foto interpretaciji Mladena Šarića, vizualni je opis pogrešne percepcije stvarnog stanja stvari koja rezultira tugom i žudnjom. Zbog iste,često nismo u mogućnosti krenuti dalje,te smo ulovljeni u vlastitim lažnim iluzijama.

>> Proljetno osvježenje: Ženstvena i romantična A'Marie

Prelijepe Josipa Č. i Nikolina S. (Colors Models), utjelovile su lica koja polako blijede, nestaju i ne primjećuju da se pretvaraju u duhove zarobljene u vlastitom vrtlogu osjećaja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.