Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Andrea Šušnjara i dečki iz grupe Magazin vratili su se s godišnjeg odmora i krenuli u nove radne pobjede.


Mlada plavokosa pjevačica slobodne dane provela je s dečkom i prijateljima na skijanju i sasvim slučajno otkrila da pati od jedne fobije.

Ovo je bila prva godina da je i Andrea odlučila otići na skijanje.

'Inače volim toplije krajeve – ljeto, more, kupanje. Ali s obzirom da svi pričaju o tom skijanju, morala sam probati. Tako da sam išla na Vlašić s prijateljima i to je bio prvi put da sam stala na skije', ispričala je simpatična plavuša za In magazin.

No, priznala je i neke, iskusnim skijašima pomalo smiješne detalje.

'Kad sam obukla pancerice počela sam plakati jer sam mislila da ću slomit nogu. No, uzela sam instruktora na dva sata tako da sam naučila neke osnove - kako se spustiti i tako. Otkrila sam i da imam fobiju od žičara. Tako se lako spustit dolje ali se ne mogu popet gore. Tako da sam se tri put spustila i treći put skinula skije i išla u kafić', priznala je Andrea.

Što je sve ispričala za In magazin, doznajte u priloženom videu.

Vezani članci Andrea Šušnjara (Foto: IN Magazin) - 1 Magazin ima novu pjesmu: Kome je Andrea posvetila baladu i tko je imao posebnu ulogu u novom spotu? Andrea Šušnjara (Foto: Dnevnik.hr) Andrea Šušnjara vješto skriva detalje o novom dečku, otkrila nam je hoće li zajedno provesti Božić