Maja Nikolić je 20. je po redu Miss Hrvatske. Pogledajte kako se predstavila svijetu!


Svaka Miss treba se predstaviti u najboljem svijetlu. Naša Maja Nikolić sebe je opisala kao 'jako organizirana osoba koja voli judo i plesanje, obožava voće i svoje kućne ljubimce'.

Vezani članci Ivana Mudnic Dujmina (Foto: Screenshot YouTube) Najljepša žena Hrvatske uskočila u kontroverznu haljinu te snimila spot kojim će se predstaviti u Kini Ivana Mudnić Dujmina (Foto: Facebook) Ultrakratka haljina naše misice naljutila Hrvate: ''Za sve postoje granice dobrog ukusa, čisti promašaj''

Tamnoputa 21-godišnja ljepotica, rodom je iz Zagreba. Otkako je proglašena Miss Hrvatske, njezinu titulu popratili su mnogi skandali i smjene.

'Malo se čudno osjećam jer sam puna obveza, od jutra do mraka sam na nogama i po tome sam shvatila, nisam niti sanjala da ce biti tako naporno. Pripreme su stvarno intenzivne. Svaki dan moram isprobavati haljine, slikanja, kozmetičar, bas me pripremaju apsolutno', rekla je Maja nedavno u In Magazinu.

>> Tek je okrunjena, a titulu su već obilježili skandali!

Za cijelu organizaciju ima samo rijeci hvale, jedino na što nije bila spremna su konflikti kojih nije nedostajalo među kandidatkinjama. 'Bilo je dosta svađe među curama, u tih tjedan dana, najgore je bilo zadnji dan. Cure su se počele svađati, katastrofa je bilo. Nakon sto sam pobijedila čula sam neke komentare, neke su cure ljute, ali svi smo došli pobijediti i to je normalno', kaže nova Miss Hrvatske koja će se natjecati 18. Kolovoza u Mongoliji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.