Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanci su ostali zgroženi njenom gestom na ovogodišnjem Super Bowlu, a sada svi žele nešto više o ovoj zločestoj djevojci.


Reperica M.I.A. šokirala je svijet pokazavši srednji prst usred nastupa živo za vrijeme najgledanijeg sportsko-zabavnog događaja na svijetu. Super Bowl je završio, a uz Madonnin nastup, svi pričaju samo o M.I.A.-i.

>> Je li ovo 'najšokantniji' trenutak ovogodišnjeg Super Bowla?

Vezani članci Jennifer Lopez i Emme Maribel Muñiz Kritizirala ga: Nastup Jennifer Lopez na Super Bowlu bio je "pljuska Trumpu" preko malih ekrana Beyonce, Jay Z Jay-Z i Beyonce razbjesnili javnost potezom za vrijeme američke himne: ''Može ih biti sram''

36-godišnja Britanka nije prosječna reperica, a nedavno je i objavila novi singl 'Bad Girls'. Radar Online donosi nekoliko zanimljivosti o ovoj zločestoj djevojci.

1. Njeno pravo ime je Mathangi 'Maya' Arulpragasam. Rođena je u Londonu, a s obitelji se preselila u Šri Lanku gdje je živjela deset godina.
2. Prije nego je postala reperica, studirala je umjetnost na prestižnom fakultetu Central St.Martins. Radila je na filmu, kao dizajnerica i vizualna umjetnica prije nego je krenula u osvajanje publike 2002. Jude Law je bio jedan od njenoh prvih obožavatelja!
3. Glazbenu karijeru započela je nakon što je dizajnirala naslovnicu albuma jednog britanskog benda, koji ju je kasnije i poticao da je okuša kao glazbenica
4. Politički je aktivna i donira velike svoje novaca u humanirane udruge. Pokrenula je Youth Action International i Unstoppable Fundation.
5. Postavila je i svjetski rekord! Ona je jedina izvođačica nominirana za Oscara, Grammyja, Brit nagradu, Mercury i Alternativnu Turner nagradu.
6. Njen otac Arul napustio ih je kad je Maya imala 10 godina, ona je imenovala svoj prvi album prema njemu s nadom da će ju nakon toga potražiti. Kasnije su se našli, no njihov odnos zauvijek je narušen.
7. Njen sin naslijedit će bogatstvo od 2,5 bilijuna dolara. Otac njenog sina je Benjamin Bronfman, čiji je otac multimilijarder Edgar Bronfan vlasnik Warner Music grupe.