Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lijepa pjevačica Žanamari Lalić snimila je spot za novi singl naziva 'Ljubav'. U čijem se naručju za potrebe snimanja spota ovog puta našla, pogledajte u prilogu Jelene Prpoš.


Ljubavna priča koja je počela hitom pjevačice Žanamari Lalić 'Crni leptire' nastavlja se kroz njezin novi singl 'Ljubav'. Isti tim ljudi koji stoji iza prošlogodišnjeg hita zaslužan je i za novu pjesmu u koju Žanamari polaže velika očekivanja. Mladu pjevačicu zatekli smo na snimanju spota.

Vezani članci Slika nije dostupna Idealna pjesma za LJETNE PREKIDE: ''Ajde ćao, vidimo se!' Slika nije dostupna 'Umjesto isprike': Emotivni spot koji će vas oboriti s nogu

I ovoga puta za potrebe snimanja Žanamari se našla u naručju mišićavog mladića. 'Dečko koji je ovaj put u spotu će biti puno manje zastupljen, kao više netko tko je nekad bio prisutan što mi je žao jer imam baš super frajera u spotu, prvog hrvatskog mistera Matiju i mog prijatelja', rekla nam je Žanamari.

Iako se pjevačica ne smatra seksepilnom, u čemu bi joj proturječili mnogi muškarci, i ovog puta odlično se snašla u ulozi zavodnice. Više u prilogu IN magazina!