Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Godinama je blizak Michaelov prijatelj čuvao snimku njihova razgovora. Napokon ju je odlučio podijeliti s javnošću...


Preminuli pjevač Michael Jackson za života je bio uvjeren kako je kraljica popa Madonna u njega smrtno zaljubljena. Međutim, on joj nije uzvraćao osjećaje 'jer mu uopće nije bila seksi'.

Vezani članci Madonna - 5 Ima 62 godine, a nema nijedne bore! Izgleda kao voštana figura, njezine najnovije fotke izazvale su burne reakcije Slika nije dostupna Elizabeth Taylor u bolnici zbog iscrpljenosti

Početkom 90-ih godina prošlog stoljeća Madonna i Michael su nekoliko puta izašli na spoj, ali se Michael odmah ogradio kako između njih nije bilo nikakve romanse i to samo zato što on tako htio, dok je pjevačica bila zagrijana.

'Madonna je na mene ljubomorna!'

'Madonna je bila iskreno zaljubljena u mene, ali ja nisam bio u nju. Mi nismo imali ništa zajedničkog, osim toga ona uopće nije seksi. Zvijezde poput nje se dive ljudima poput mene. Znaju da si divan i super, ali su ljubomorni! Voljeli bi biti u tvojim cipelama! Madonna je jedna od njih. Ljubomorna je. Ona je djevojka, žena i mislim da je upravo to najviše muči. Zbog mene fanovi padaju u nesvijest i dodvoravaju mi se, a u njezinom slučaju nije tako', stoji na kazeti na kojoj je snimljen razgovor između Jacksona i njegovog bliskog prijatelja, rabina Shmuleya Boteacha.

U istom razgovoru Michael priznaje kako je razmišljao o ljubavnoj vezi s glumicom Elizabeth Taylor, međutim, bojao se osude javnosti zbog velike razlike u godinama.

>> Otkriven 'popis neprijatelja' Michaela Jacksona

>> Elizabeth Taylor želi biti pokopana kraj Michaela Jacksona

Rekao je: 'Znao sam da će nas mediji u slučaju intimnosti nazivati čudnim parom. Sve bi se naposljetku pretvorilo u cirkus i to je najbolnije u cijeloj priči'. U nastavku se osvrnuo na Lady Di koju je prozvao svojom idealnom ženom: 'Mislim da je Diana bila jako posebna - vrlo ženstvena i elegantna. Bila je moj tip, to je sigurno, a meni se ne sviđa većina djevojaka. Ima ih jako malo koje se uklapaju u moj ukus. Trebaju biti vrlo posebne kako bi mi se svidjele i Diana je bila jedna od njih'.

Boteach, koji je nakon Michaelove smrti odlučio publicirati razgovor, tvrdi kako je Michael imao želju da se jednoga dana snimka pojavi u javnosti ne bi li tako obožavatelji imali bolji uvid u njegov privatan život. Nigdje nije objavljeno je li Boteach tražio novac za snimku niti koliko je na njoj zaradio.