Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Organizator koncerta objavio je detalje vezane za glazbeni spektakl 2010. godine.


Metallica će u sklopu europskog dijela turneje 'World Magnetic Tour' nastupiti u Zagrebu 16. svibnja, a mjesto koncerta bit će Hipodrom.

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte kako praši! Sin basista Metallice ide na turneju s Kornom! Slika nije dostupna HRVATSKA ZASTAVA IZA METALLICE Kultni bend u garaži drži našu zastavu!

Prvi koncert čuvenog heavy metal benda iz San Francisca u Hrvatskoj tako će se održati na mjestu gdje su veliki trijumf 1998. godine doživjeli i The Rolling Stones. Na za razliku od tada, na spektaklu u svibnju organizator će oko prostora na kojem će se održavati koncert podignuti pet metara visoki zid, kako nitko tko nije platio ulaznicu ne bi mogao uživati u koncertu. To se dakako odnosi na samo vizualni dio priče, dok zvuk nitko neće moći zaustaviti, tako da će se moćni decibeli Metallice tog 16. svibnja razlijevati većim dijelom grada.

Koncert Metallice sasvim će sigurno biti glazbeni događaj godine u Hrvatskoj. U prodaju će biti pušteno 20 tisuća ulaznica po cijeni od 360 kuna za 'fan pit', 300 kuna stajanje i 450 kuna za tribine, a u prodaju kreću 18. prosinca.