Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kuštravog trknutog cvikeraša i izumitelja vrlo specifičnog karaktera u seriji 'Najbolje godine' utjelovljuje mladi glumac Hrvoje Horvat.


Ulogu Sebastijana Lovrića prihvatio je, kaže, zbog netipičnosti lika, 'jer ga ne furaju stvari kao sve ostale klince'.

Vezani članci Slika nije dostupna Katarina Čas zavodi Mikija! Slika nije dostupna Poljubac Mirte Zečević i Ivana Hercega

'Nije kao većina klinaca njegovih godina da odlazi u noćni život hvatati ženske, već je zaluđen tehnologijom i popravcima. Doduše, finalna realizacija njegovih izuma mu ne ide od ruke, ali ne odustaje. Privatno je malo zatvoren prema ženama, mislim, voli ženske ali je zakočen i strah ga je', rekao nam je simpatični glumac kojeg smo pitali kakav je sa ženama u stvarnom životu:

Zakočenost sa ženama

'Mene i moj lik upravo veže ta zakočenost sa ženama. Malo mi nedostaje hrabrosti. A što se tiče ostalih poveznica između mene i Sebastijana, obojica volimo izmišljavati neke stvari. On u smislu izuma, ja u smislu pisanja'.

>> Katarina Radivojević: 'Želim Hollywood i Leonarda DiCaprija'

>> Duško Valentić: 'Zadovoljstvo mi je manipulirati ljudskim osjećajima'

Hrvoje Horvat je student Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Zaboku te trnaest godina polaznik je dramske skupine. Kao mladi glumac kojem bi mnoga hrvatska velika glumačka imena mogla biti uzori, izdvojio je:

'Pero Kvrgić, jer ga pratim od rođenja i mislim da je fantastičan te Vili Matula koji radi puno na sebi, razmišlja i osvješćuje sve svoje mogućnosti. Cijenim sve glumce, ne smatram nikoga više ili manje vrijednim, jer to nije lagan posao, ali njih dvojica su mi posebno dragi', ispričao je Hrvoje koji o glumicama ima sljedeće mišljenje: 'Glumice, glumice su sve dobre!'

'Lik mora odgovarati mojem habitusu'

Budući da seriju snima na eko-selu smještenom u srcu žumberačkog gorja, prisjetio se života kakvog bi jednog dana volio imati: 'Volio bih živjeti u nekom satelitskom mjestu, kao selu u blizini grada. Nešto kao što je Samobor Zagrebu. I životinje bih volio imati, obožavam ih, ali zasad ta mogućnost dolazi u obzir jedino kad bih plaćao nekog čovjeka da se brine o njima'.

Na pitanje koga bi volio glumiti ili postoji li neka uloga za koju će se u životu posebno boriti, Hrvoje je bio jasan: 'Puno je likova koje bih volio glumiti, cijela lepeza, ali svaki lik kojeg bi se ulovio mora odgovarati nekom mom habitusu. Svaki je lik izazov za sebe i želim glumiti puno toga kako bih naposljetku vidio kakva mi uloga najbolje stoji'.

Posjetite: 'Najbolje godine'