Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Farmerski plejboj Ekrem Jevrić navalio na Vendi, zavlačio joj ruke među noge, pokušavao joj skinuti gaćice, a ona se opirala.


Ekrem Jevrić potpuno je poludio za Vendi. Cijelu večer ga je zavodila i ljubila, a kad su se našli sami u sobi Jevrić se brzinom munje skinuo u duge gaće, kada je na njegovom mršavom tijelu bila i više nego primjetna erekcija.

Vezani članci Slika nije dostupna Transvestit cijelu noć mučio Ekrema Jevrića Slika nije dostupna Seksologija po Ekremu Jevriću nasmijat će i najozbiljnije

Ekrem: Joj, ja i ti bi proživjeli život, je****. Sunce moje, volim te, brate. Život bih proživio s tobom. Mi bismo se slagali u svemu.

Vendi je, vidno pijana, nekako uspjela iskobeljati se, on je ponovo navukao hlače i potrčao za njom u blagovaonu. Zajašila ga je i počela simulirati seks odozada, a onda su se skršili na pod. Baki je tada naglas primijetio: 'Ekrem će se ogrebati za snošaj. Napalio se, 'patka' mu se digla.'

>> Ekrem kao plavuša, Vendi u strahu za život, a Boki mokri u krevet

Trenutak kasnije Vendi i Ekrem su se ponovno našli u mračnoj sobi. Kad je vidio da mu slabo ide, prema pjevačici je postajao sve grublji.

Ekrem: 'Skini se, tko te gleda?! Stani da te ja skinem. Ti idi do zida, ja ću do tebe. Ajde, svlači se više! Hoću da se ljubimo.' (Objeručke je dograbio Vendi i bacio je na krevet te čvrsto obuhvatio nogama)
Vesna: 'Ekreme, pusti me. Silovanje!'
Ekrem: 'Ćuti, bre. Nemoj da vrištiš, molim te.'
Vesna: 'Ovo još nisam doživjela u svom životu.'
Ekrem: 'Skini hlače, da te uhvatim u mašinu. Hlače nam samo smetaju. Skini gaćice i lezi.' (Tada je Vendi nekako uspjela pobjeći iz sobe)

Jevrić: 'Vendi, volim u guzove!'
Vendi: 'Koliko traje tvoj seks?'
Ekrem: 'Ako je dobra ženska, do sat vremena.'
Vendi: 'Pa, ti daviš u seksu.'
Ekrem: 'Ti i ja bismo večeras završili za pet minuta. A da je slobodna soba, za sat vremena.'
Vendi: 'Koju pozu najviše voliš?'
Ekrem: 'Najviše volim zguza.'
Vendi: 'Kako, objasni mi?'
Ekrem: 'Pa, u guzove, bratko. Tamo gdje je malo uže.'
Vendi: 'Kako udovoljavaš ženi?'
Ekrem: 'Počinjem da je ližem od vrata, pa sve niže. Dugo ližem. Okrećem na sve strane i ližem.'

O cijeloj situaciji očitovala se Ekremova sestra Emira, koja smatra da njegovo ponašanje nije uobičajeno. 'Moj brat kao da je poludio. Ekrem, kad se napije, uopće ne zna što radi. Počne napadati sve što je žensko. Da budem iskrena, u tom realityju se ponaša malo čudno. Inače je vrlo miran, tih i povučen. A u 'Farmi', čim popije koju čašicu više, odmah kreće letjeti oko Vendi, ne razmišljajući da ga kući čekaju žena i djeca. On je veoma vjeran supruzi Igbali, čak joj je i pjesmu napisao, a tamo kao da mu je nešto pomutilo mozak' - rekla je Emira za Kurir.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju