Ne, nije ga spašavala, ona ga je pretukla i to s njegovom golf palicom!


U početku se mislilo kako je vjetrobransko staklo automobila golfera Tigera Woodsa razbijeno jer se ispred kuće slučajno zabio u hidrant i drvo, pa ga je kroz prozor izvlačila supruga Elin. Međutim, istina ostavlja nešto gorkiji okus u ustima, barem Tigrovim.

Vezani članci Slika nije dostupna Tiger Woods bivšoj 'kopao' po privatnim stvarima Slika nije dostupna Rachel Uchitel progovorila: Nisam kurva!

Najbogatiji sportaš na svijetu svoje je zlatne sportske prste volio zavlačiti ljubavnicama u gaćice, a kada je to doznala njegova supruga primila se palice i Tigera pošteno namlatila. Usput je nastradao i njegov automobil po kojem je Elin udarala dok se palica nije prelomila.

Imao čak tri ljubavnice?

Sa ozljedama lica i potpuno razbijenom donjom usnicom Tiger je završio u lokalnoj floridskoj bolnici iz koje je izašao već sljedećeg dana. Izjavio je kako će probleme riješiti unutar četiri zida obiteljskog doma te da 'svim srcem žali zbog učinjenog nedjela'. U njegovom slučaju 'nedjelo' uključuje čak tri navodne  ljubavnice - Kaliku Moquin, Jaimee Grubbsod i Rachel Uchite, od kojih je jedna oštro demantirala nagađanja da je ikada spavala s golferom, druga od početka šuti 'kao zalivena' a Moquin s kojom je nedavno viđen u lasvegaškom noćnom klubu njihovu ljubavnu vezu nije ni potvrdila ni demantirala.

Prema posljednjim informacijama Tiger i dalje živi sa suprugom i djecom.

>> FOTO: Zašto je Tiger Woods varao ovu ženu?!