Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Spektakl smo najavljivali, spektakl smo i dobili! Ukratko: Ava je gostovala na našem F2F videochatu.


Farmerica koja je na najpopularnijem imanju u zemlji boravila svega nekoliko dana, otvoreno je progovorila o svom seoskom iskustvu na našem F2F videochatu. 'Žana je pošteno pobijedila, nemam joj što zamjeriti, no zaboljela me njezina šibica', prisjećala se Ava dvoboja na Farmi, ističući da bi se vratila iz 'ovih stopa'.

Najdraži farmer joj je, kako kaže, Ivan Hrvatska, a najmanje joj je 'sjela' Jelena Bosančić. Komentirala je što misli o činjenici da su je neki farmeri smatrali nedovoljno inteligentnom: 'Smatram da sam pametna djevojka koja se zna snaći u životu. Na faksu imam prosjek 4.9, volim latinski i talijanski, imam veliku memoriju, a to što mi je na Farmi ispala bradavica, ne znači da sam glupa', tvrdi u svom stilu Ava Karabatić, koja se glasno nasmijala na pitanje jednog chatera: 'Je li nevina?'.

Ava je najavila i svadbu, no zbog ispitnih rokova, fotografiranja za Playboy i ostalih obveza, joše ne zna kad će se dogoditi 'najsretniji dan u životu'. 'Voljela bih se za Špiru udati u Las Vegasu, a medeni mjesec provesti u Parizu.'

Naša gošća govorila je o svojim lažnim profilima na Facebooku, o ocu, želji za djecom, svojim očima, a nekoliko minuta posvetila je i svojoj pjevačkoj karijeri: 'Imam novog menadžera, pa ćemo vidjeti kako će se stvari razvijati. Sebe više vidim kao zabavljačicu, nego kao tipičnu pjevačicu. Nešto poput Severine.'

>> FOTO: Golu Avu Karabatić za grudi stišće njezin dečko

Što želi biti 'kad odraste', smatra li se kopijom Simone Gotovac, je li joj zgodan Ante Gotovac, bi li spavala s Majom Morales, gleda li porniće, smatra li se starletom i sve ostale Avine 'tajne' otkrijte u videoprilozima iz današnjem videochata Face2Face.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju