Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki model Eve najviša je žena na svijetu koja se bavi poslom poziranja pred kamerama, a uskoro će krasiti naslovnicu australskog magazina Zoo Weekly.


'Niti jedan drugi magazin na svijetu ne bi stavio na naslovnicu ženu koja je visoka 205 centimetara, ali zato je Zoo Weekly jedinstven!' , izjavio je urednik časopisa Paul Merrill. Naime iako bi se na prvu loptu moglo pomisliti kako se radi o magazinu koji stvari iz svijeta životinja, ipak se radi o tjedniku koji je u potpunosti orijentiran na ljude - i to posebno na ljepšu polovicu populacije i to obučenu u oskudne bikinije.

Vezani članci Vučica Locirana vučica koja je pobjegla iz osječkog Zoološkog vrta, evo kako je i kada namjeravaju uhvatiti Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) Najveći glazbenik današnjice otkrio mračnu stranu svog života: "Osjećam se kao životinja..."

Kako bi se dobio dobar utisak o visini Eve, zajedno s njom je fotografirana i kolegica koja je visoka 'svega' 162 cenitmetra. O efektu svega uvjerite se na vlastite oči, jer u ovom slučaju nije rađena fotomontaža.

Merrill se još pohvalio kako je posebno za Eve naručena izrada crvenog bikinija. 'Isplatilo se', njegov je komentar te nesvakidašnje narudžbe.