Čim je postala punoljetna, producenti su se počeli 'trgati' za mlađahnu starletu, pa su je na njen 18. rođendan probudili pozivi zainteresiranih menadžera industrije za odrasle.


Courtney Stodden, poznatija kao 'Teen mladenka' zbog svog braka s 52-godišnjim glumcem Dougom Hutchisonom, jučer je napunila 18, a već joj se nude brojni angažmani u pornoindustriji.

>> Više nije 'teen mladenka' - pogodite što je dobila za 18. rođendan!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Zbog svojih godina, ponekad zaboravim kako sam u braku!' Slika nije dostupna 'Mogu sa sigurnošću ustvrditi kako nisi imala nijedan kirurški zahvat!'

I dok se ona premišlja oko ovakvog velikog koraka u svojoj 'karijeri', njen suprug, logično, nije suviše oduševljen ovakvim raspletom događaja. 'Jutros se činio pomalo prestrašen, svjestan je da je njegova curica odrasla. Stalno me ispituje o tome, a ja mu govorim isto što i vama, pa se čini malo zabrinut oko odluke koju ću donijeti', rekla je Courtney.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.