Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prisjetite se filmskih trenutaka s najboljiim striptiz scenama.


Svi zasigurno vole pogledati dobru striptiz scenu u nekom filmu, a kada to odrade prave glumačke dive i pruže prekrasan moment kojeg rado pamtimo, tada je uistinu riječ o nečem posebnom. Pritom svakako, ne samo da zagolicaju maštu (uglavnom) muškom dijelu publike, već se proniknu u prave seks bombe koje otkriju da skrivaju mnogo više seksualnog naboja nego što se na prvi pogled čini.

>> Deset najljepših i najpoželjnijih porno glumica današnjice

Vezani članci Slika nije dostupna Deset najpoželjnijih žena u 2010. godini su... Slika nije dostupna Foto: Koliko vrijedi tijelo poznatih?

Uostalom, mnoge od njih nisu trebale ni otkriti mnogo da jednostavno zadive. Svaka čast na njihovim glumačkim umijećima, ali plesno umijeće u okvirima striptiz scena, kao i samo umijeće zavođenja skidanjem odjeće koje su prikazale u ovim filmskim scenama svakako ih je lansiralo u prave zavodnice. Ujedno su nam pružile filmske trenutke koje rado pamtimo.

Jamie Lee Curtis u 'Istinitim lažima'

Jamie Lee Curtis je jednostavno rođena za ovakvu scenu. U spoju senzualnog plesa i jedne seksi energije komični element koji je priuštila nespretnim padom, gotovo je nezamjetan. A koje tek tijelo ima ova glumica...

Kim Basinger u 'Deveti pol tjedana'

Kim Basinger zrači seksepilom u svemu što radi, a ova striptiz scena iz filma 'Devet i pol tjedana' svakako nije nikakva iznimka. Bez obzira na prisustvo Mickeya Rourkea, ona svojim seksepilom jednostavno hipnotizira.

Salma Hayek u 'Od sumraka do zore'

Nema dovoljno riječi da se opiše seksepil kojim zrači Salma sa svojim proporcijama, ali bar za približan doživljaj seksi glazbena podloga svakako paše uz njenu pojavu

Elisha Cuthbert u 'Djevojka iz susjedstva'

Elisha Cuthbert je u ovom filmu u više navrata pokazala koliko je seksi, a u ovoj sceni je jednostavno neodoljiva. Glazbene podloge nema, ali istina je, nije ni potrebna da bi se pojačao dojam koji ostavlja.

Natalie Portman u 'Bliskim odnosima'

Natalie Portman je u ovim scenama zaista provokativna i rijetko koga će njen izgled ostaviti ravnodušnim.

Demi Moore u 'Striptizu'

Što reći o ovoj kultnoj sceni filma gdje je Demi Moore pokazala svoju pravu izazovnu stranu i pokazala nenadmašivo tijelo. Očarala je plesom i stasom, to svakako.

Rebecca Romijn u 'Femme Fatale'

Rebecca Romijn je svoj energični i izazovan izgled predstavila u više scena ovog filma i nametnula zaključak da je stvorena za tu ulogu i da je prava Femme Fatale.

Jessica Alba u 'Sin Cityju'

Jessica Alba ni u filmovima ne otkriva previše, zbog čega uskraćuje mnogima užitak da uživaju u pogledu na njenu savršenu figuru, toliko je izazovna i seksi da se ne mora ni skidati. U ovoj sceni pleše sa lasom u ruci i u uskim kaubojskim hlačama i zaista je i to sasvim dovoljno.

Penelope Cruz -u 'Kromofobiji'

Penelope Cruz je u ovoj sceni spojila seksepil s dozom agresivnošću na koju se jednostavno ne može ostati imun. Zaista je ovdje prava seks bomba i pokazala je tu jednu svoju transformaciju koju bismo voljeli gledati što češće.

Mia Kirshner u 'Exotici'

Mia Kirshner odjevena kao školarka s ovom scenom iz filma 'Exotica', jednostavno je zapalila sve što se zapaliti da. Ne otkriva mnogo, ali ipak otkriva sasvim da zagolica svačiju maštu i nikoga ne ostavi ravnodušnim. To se zove pravo umijeće.