Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Supper and prohibition party ovog je vikenda oduševio Zagrepčane. Bila je to prva u nizu temetskih zabava koje će se jednom na mjesec održavati u glavnome gradu. Tema prve bila je Zlatno doba Hollywooda. U idućim minutama vraćamo se 80-ak godina u prošlost.


'Moja obitelj je zapravo jako ponosna , nemam nikakvih problema po tom pitanju. Moja majka se također počela baviti burleskom. Sjećam se da sam vježbala striptiz u svojoj sobi sa 12 godina. Oduvijek me to privlačilo, a tada sam se upoznala sa Burleksnim plesom. ', rekla je Miss Millie Dollar.

Vezani članci Ženim sina (Foto: Nova TV) Upoznajte naše Viktorijine anđelice: U borbi za zgodnog Zadranina djevojke otkrile svoju seksi stranu Slika nije dostupna Ispitat će fatalnu misicu Sunitu: Sumnjiče je da je s leđa ubila poznatog mostarskog ugostitelja

Tim riječima mlada je umjetnica opisala odnos svoje obitelji i prijatelja prema nesvakidašnjem zanimanju kojim se bavi. Strast prema svlačenju osjetila je još kao djevojčica. Održana zabava osvježila je, mogli bismo reći, inače prilično učmalu ponudu noćnog života metropole.

Među brojnim uzvanicima bila je i dizajnerica Đurđica Vorkapić koja se nedavno vratila iz Francuske. Za šećer na kraju pobrinuo se poznati stilist tvrdeći da je na zabavi bila i naša Moda maca, iako je mi nismo prepoznali. Više u prilogu IN magazina!