Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi trend ukrašavanja ženskog spolnog organa kristalićima zove se vajazzling, a njegova najveća promotorica je glumica Jennifer Love Hewitt. Ukrašavanje intimnog područja postalo je pravi hit i u Hrvatskoj.


'Nakon prekida prijatelj mi je predložio vajazzling i pristala sam. Stavio mi je Swarovski kristalić na moju cijenjenu damu i sada sjaji poput disco kugle', i tako Jennifer redovito mijenja ukrasne kamenčiće na svom najitimnijem dijelu tijela. Ovo je ludilo zahvatilo i naše djevojke. Posebice Splićanke.

Vezani članci Zanimljive frizure Njihove frizure šalju poruku, a ona obično glasi: ''Što im je bilo u glavi?'' Slatke frizure Snimke djece kod frizera postale hit na društvenim mrežama, preslatki prizori uljepšat će vam dan

Munja, srce, zvjezdica ili kristalić, po mogućnosti Swarovski. Sve to može biti detalj na vašoj intimnoj zoni ako niste pobornica prirodnog izgleda ili verzije do kraja - odnosno brazilke. 'Kada dođe klijentica pokažemo joj uzorke i onda se malo igramo i ispunjavamo želje', kaže za IN magazin stilistica intimnih frizura Gorica Mančić.

Za tako dotjerani izgled intimne zone djevojke moraju izdvojiti između 400 i 800 kuna, ovisno o motivu. Za većinu je to prava sitnica. Ipak je to novi nezaobilazni detalj za brojne trendseterice. Doduše, ne može se pokazati na špici, ali će barem odlikaši moći uživati.