Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U znak zahvalnosti za to što im je ustupio helikopter za potrebe snimanje pornića u obližnjem hangaru, porno glumica Puma Swede nakon vruće predigre oralno je zadovoljila pilota helikoptera dok su letjeli iznad San Diega, a čitava 'akcija' snimljena je kamerom.


Pilota helikoptera Davida Martza, koji je već dva puta ostajao bez letačke dozvole, zbog ovog slučaja trenutno istražuje američka zrakoplovna agencija FAA. Puma Swede, koja je do sada glumila u više od 70 pornića , Davidu je pokazala zahvalnost za korištenje helikoptera na vrlo originalan način, čineći ono u čemu je najbolja, a sve je zabilježeno kamerom, kako izvještava TMZ.

Cjelokupni materijal traje 45 minuta, a počinje s Pumom u toplesu koja se dira po grudima i međunožju, da bi nakon toga primila pilotovu ruku i počela ju usmjeravati na svoje grudi i zatim prema međunožju. Dok je David nepovezano pričao o napučenim cestama i vremenu, Puma mu je skinula hlače i oralno ga zadovoljila. Pogledajte u video prilogu kako je letjeti iznad San Diega s Pumom kao suputnicom.