Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sigurno se pitate tko je Marina Orlova? Ona je najseksi žena interneta koja se svakako na jedan zanimljiv način promaknula u pravu zvijezdu.


No, u moru djevojaka koje koriste izgled kako bi sebi priskrbile popularnost i slavu, ona je napravila suprotno i došla kao pravo osvježenje. Svoj seksepilni izgled koristi kao alat kojim promovira obrazovanje, a dubokim dekolteima privlači ljude na sudjelovanje u njenoj poduci o porijeklu i značenju riječi.

Vezani članci Vrući prizori Sloboda! Spremne su za ležerni vikend pa su se već raskomotile i opustile Uske majice Nose uske majice čak i kad je vani prohladno pa se pohvalile na Instagramu

Koliko god to nekima zvučalo dosadno, Marina Orlova je svojim metodama pokazala da to može biti i nešto najzanimljivije na svijetu, što zasigurno smatra 43 milijuna ljudi koji su posjetili njen kanal na You Tubu u samo osam mjeseci. Tako možete gledati u njen duboki dekolte i istovremeno naučiti nešto korisno jer ona jednostavno zabavu i nauku spaja u jednu cjelinu. Marina je tako visokoobrazovana učiteljica s nekoliko diploma i najseksi žena sa najljepšim grudima na internetu u jednom.

Njezina poruka i moto glase: 'Inteligencija je seksi'. Hvala majci Rusiji što nam je pružila da uživamo u lijepim dekolteima na jednoj intelektualnoj razini. Jer ona nas je uvjerila: inteligencija je itekako seksi.