Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivana Katić proglašena je 'susjedom' mjeseca veljače, a tim povodom prepustila se fotografima i pokazala ono najbolje...


Najviše glasova na izboru za seksi susjedu mjeseca veljače u časopisu Klik dobila je informatičarka Ivana Katić, poznatija u blogosferi kao 'Mala plava', s adrese malaplavamp.blog.hr! Tom je izboru najvjerojatnije kumovala i njezina velika fan baza, koja njezin životni i literarni put prati već skoro pet godina.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Diva Blog.hr-a potpuno gola! Slika nije dostupna VIDEO Seksi Sonja Kovač je jako 'zločesta' cura!

Priznavši na samom blogu da se voli 'artistički mazno izvijati ispred fotoaparata', Klikovcima je to bio dodani motiv da kroz malu plavu potaknu razbuktavanje fantazija, nije zgorega reći - i kod žena.

Birtija i mudrolije

'Bila je to kvalitetna suradnja, a to je najbitnije. Držao se svatko svoga, a o nekakvim dojmovima ne bih pričala, sve sam objasnila na blogu', rekla nam je Ivana Katić koja je kao prava žena odbila javno priznati koliko joj je godina. 'Sljedećeg mjeseca mi je 18', kaže.

Kako je strastvena za fotografijom i pisanjem, kao sredstvo prenošenja misli i dojmova blog joj služi i za ispucavanje frustracija te za 'sijanje' mudrolija. Račune plaća poslom informatičarke, ali o tome nije željela puno govoriti. Budući da pred monitorom provodi većinu dana ne preostaje joj puno vremena za hobije. Kaže, nema se vremena za kazalište, kina i izlaske, osim u omiljeni kafić.

Njezina ljubav je fotografija, ali ne kao fotografkinje koja 'lamata' objektivom i stručno poteže mišem u photoshopu, već kao objektu snimanja koji putem fotografije priča svoju priču.

Plavuše sa socijalnog gledišta

'Pokušavam nešto poručiti, dati neku viziju. Ali, tko shvati, shvatio je. Nitko se sa mnom ne mora složiti, svatko ima pravo na svoje mišljenje', objasnila je platinasta plavuša. 'Oni koji ne mogu je*** plavuše, o njima pričaju viceve', osvrnula se na trend pljuckanja svega što je na glavi svjetlije od kestenjastog. 'To je veoma interesantno gledati sa strane', kaže rođena Gajničanka bez diplome koja smatra da je diploma s ulice puno kvalitetnija. 'Puno više naučiš', tvrdi.

Na pitanje kako njezini bližnji komentiraju fotografije u časopisu, odgovara da su svi komentari pozitivni, te dodaje 'zasada, iako će najglasniji biti oni koji kritiziraju'. 'Od ovog editorijala očekujem da poput vaze na stolu pokušam nešto reći. Čitajte blog!', komentira Ivana u čijim postovima možete uživati na Malaplavamp.blog.hr.

No, odgovor na pitanje tko je prvi otkrio kapacitet Ivane Katić trebalo bi biti upućeno Mariju Mohenskom, nekadašnjem novinaru Dnevnik.hr-a, koji je prije godinu dana s 'Malom plavom' napravio pamtljiv fotosession.