Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnogim ljepoticama san je postati službena UFC-ova ring djevojka. Brittney Palmer živi svoj san!


Karijeru je počela kao asistentica mađioničara u Las Vegasu, a od 2007. Brittney Palmer radi kao ring djevojka za Ultimate Fighting Championship (UFC).

>> Seksi Miss Amerike će voditi 'Final Fight'!

Vezani članci Slika nije dostupna Njoj je tako lako biti seksi... s OVOLIKIM grudima! Slika nije dostupna Uistinu je jedna od najljepših: Kakve samo noge ima!

'Sve što se događalo je bilo nevjerojatno, zahvalna sam što sam dio UFC-a koji je broj jedan sport po razvoju, kao i što sam tamo jedna od tri djevojke, uz Arianny i Chandellu. Ovaj posao je još privlačniji kada imate priliku uživo gledati borce poput Jona Jonesa, Anthony Pettisa, Donalda Cerronea, Urijaha Fabera, Dominicka Cruza i Clayja Guide. Neću reći da mi je to bio san kao maloj djevojčici, ali to je bila zlatna prilika. Imala sam podršku od prijatelja i obitelji, jer znaju kako mi je svaka odluka koju sam donijela pomogla u karijeri i odvela me na bolje mjesto', rekla je seksi Brittney u intervjuu za Five Ounces of Pain.

'Planiram biti još mnogo godina u UFC-u i biti dio toga spektakla', dodala je ljepotica koja je pozirala i za Playboy. Pogledajte u videu kako je izgledalo to snimanje.