Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pedeset četvorogodišnja Mare Simone sebe naziva ‘seks nadomjestkom’ i predana je svom poslu kojim pomaže muškarcima, ženama i parovima da prebrode probleme u spavaćoj sobi.


Kao kvalificirana seksualna terapeutkinja Britanka Mare Simone davala je lekcije iz vođenja ljubavi više od 10.000 klijenata u posljednjih 23 godine. Penetraciju je doživjela s 1.500 muškaraca, ali inzistira u tvrdnji kako u tome nije bilo ničega nezakonitog.

Vezani članci Slika nije dostupna Uhićena! Vodila lanac trgovine drogom! Slika nije dostupna Djevojčica iz Beograda prodana u Švedsku kao seksualna robinja

‘Zarađujem za život spavajući s muževima, ili dečkima drugih žena, ali ni u kojem slučaju nisam prostitutka, jer sve radim u terapeutskoj atmosferi izlječenja.’ tvrdi Mare i dodaje kako joj klijenti plaćaju za usluge savjetovanja i izlječenja njihovih problema, a nikako za seks.

Simone se po vlastitim riječima trudi poboljšati seksualni život brojnim muškaracima, ali posredno i njihovim ženama i djevojkama. ‘Moj posao je ispunjavajući i uživajući pogotovo kad vidim da moji klijeni odlaze zadovoljni s novom dozom samopouzdanja.’ tvrdi seksualna terapeutkinja za britanski Daily Mail.

Dnevno održava oko pet sessiona, a kaže kako su ljudi koji joj dolaze na savjetovanje muškarci svih dobi i profesija i da joj je posebno drago što uglavnom svi dolaze po preporuci onih kojima je prethodno već pomogla.

‘Muškarci općenito imaju problema s erekcijom, preuranjenom ejakulacijom, ili su ih pak poslale njihove žene jer ih ne zadovoljavaju u krevetu. Prije nego što dođu na terapiju svi moraju napraviti test na krvne i spolne bolesti, a prilikom terapije obavezno moraju koristiti kondom.’ riječi su Mare Simone.

Muškarci općenito imaju problema s erekcijom, preuranjenom ejakulacijom, ili su ih pak poslale njihove žene jer ih ne zadovoljavaju u krevetu Mare Simone

>> VIDEO: Dovedite je do orgazma tantričkom masažom!

Terapeutkinja navodi kako su je i žene posjećivala zbog nepostizanja orgazma, ili loših iskustava s ljubavnicima. Njima je Simone pokazala kako zadovoljiti sebe i naučiti voljeti vlastito tijelo. Neke su je posjećivale svega nekoliko puta, a bilo je onih koje su bile čak na 12 sessiona.

‘Svi sessioni nekako započinju na sličan način. Počnemo s neobaveznim razgovorom. Cijelo vrijeme ih držim za ruku kako bih osjetila da su se opustili. Masaža ramena dolazi na sljedećem susretu, a tada krećemo i s vježbom ogledala. To je trenutak kad klijent i ja skinemo svu odjeću sa sebe i stanemo pred ogledalo. Obično se svi osjećaju plahi i sramežljivi pred svojim tijelom i nelagodno im je gledati sebe u ogledalo. Kad osjete da ih ne procjenjujem počinju se osjećati sigurno. U toj fazi prelazim na mazažu svojih intimnih dijelova i pokazujem im kako se trebaju dodirivati. Vođenje ljubavi je slična stvar. Najvažnije je naučiti kontrolirati sebe, što je glavni put ka rješenju seksualnih problema.’ izjavila je Simone koja još navodi kako je najvažnije da klijent shvati kako problem nije isključivo fizičke naravi.

No Mare nije oduvijek bila tako seksualno otvorena. Kao devetnaestogodišnjakinja bila je silovana od strane prijatelja koji ju je nakon jedne zabave otpratio kući. Bila je previša uplašena da bi prijavila napad. To se odrazilo na njen prvi brak deset godina kasnije, jer se nije osjećala ugodno kad bi je muž dodirivao po intimnim dijelovima.

Postala je introvertna, a vođenje ljubavi je za nju bilo traumatično i zastrašujuće. A to je bio i glavni razlog razvoda nakon četiri godine braka.Tada je netko od prijatelja uputio na tantrički seks i seksualnu terapiju. ‘Učenje o seksualnom izlječenju vratilo mi je samopouzdanje.’ Izjavila je Mare koja se u potpunosti bila predala drevnom hinduističkom načinu udovoljavanja tijelu. U posljednje vrijeme više je u SAD-u nego u matičnoj Velikoj Britaniji. A da je vrsna terapeutkinja svjedoči i činjenica da jedan session naplaćuje 100 funti, odnosno nešto više od 800 kuna.